Pikantní směs z vepřové kýty, krůtího masa a klobásy s cibulí, česnekem a žampiony, dochucená kapií, feferony a čili kořením. Jako příloha je bulgur.
Bulgur je označení pro předvařenou nalámanou celozrnnou pšenici, je lehce stravitelný a má příznivé nutriční složení, protože obsahuje vlákninu, vitamíny a minerály.
Složení: vepřové maso (15%), krůtí maso (15%), bulgur pšeničný (12%), cibule, paprikováklobása (vepřové maso, sůl, paprika, kmín, česnek), špek, žampiony, mouka pšeničná, olej slunečnicový, kapie sterilovaná (paprika, ocet, sůl, cukr, ozdobné a kořenící přísady), česnek, feferony sterilované (feferony, voda, ocet, sůl), sůl, chilli, pepř
Informace pro alergiky: výrobek obsahuje lepek.
1 balení - hmotnost 400 g +- 5%
Tajemství dlouhé trvanlivosti, skvělé chuti a výživových hodnot spočívá především v unikátním způsobu použité konzervace, kterou je sterilace. Principem tohoto způsobu uchování potravin je působení teploty nad 100°C po určitou dobu, během které se zničí zdraví škodlivé mikroorganismy. Následně je jídlo prudce zchlazeno, čímž se docílí zachování vitamínů a minerálů.
Takto zakonzervované jídlo má chuťové, vizuální a nutriční vlastnosti čerstvě připraveného jídla i po třech letech uskladnění. Je proto ideální pro použití právě u cestovatelských jídel.