ADVENTURE MENU Hovězí guláš s bramborem

Na prodejně
Výrobce:
ADVENTURE MENU
Kód:
8594043790636
Dostupnost:
2 ks
209 Kč
Skladem na prodejně Jeden nebo více ks prodejna - expedice ihned.

ADVENTURE MENU Hovězí guláš s bramborem

 

Klasické české jídlo – dušené hovězí maso z býků z volných chovů na podkrkonošských stráních ve Vrchlabí. Cibulový základ, vývar z kostí, paprika a jako příloha vařený brambor.
 
Složení: hovězí maso přední (30%), brambory, cibule, mouka bezlepková, slunečnicový olej, rajský protlak (rajčata, sůl, cukr), česnek, sůl, paprika, pepř.
 
Informace pro alergiky: neobsahuje alergeny.
 
1 balení - hmotnost 400 g +- 5% 
 
Nutriční hodnoty 100g 400g
kcal 88 352
kJ 369 1476
Tuky 3,00 12
    nasycené 1,2 4,8
Bílkoviny 6,8 27,2
Sacharidy 8,4 33,6
   z toho cukry 0,8 3,2
Sůl 1,32 5,28
 
Tajemství dlouhé trvanlivosti, skvělé chuti a výživových hodnot spočívá především v unikátním způsobu použité konzervace, kterou je sterilace. Principem tohoto způsobu uchování potravin je působení teploty nad 100°C po určitou dobu, během které se zničí zdraví škodlivé mikroorganismy. Následně je jídlo prudce zchlazeno, čímž se docílí zachování vitamínů a minerálů. 
 
Takto zakonzervované jídlo má chuťové, vizuální a nutriční vlastnosti čerstvě připraveného jídla i po třech letech uskladnění. Je proto ideální pro použití právě u cestovatelských jídel.

S výběrem vám odborně poradí

Michal

Michal

Odpovím vám do 24 hodin.
Volejte 773 545 551
v pracovní dny 12:00–16:00.

Tento web používá soubory cookie. Kliknutím na „Souhlasím” přijmete ukládání těchto souborů na Vašem zařízení. Více informací zde.

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost.

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně.
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat.
Profilující (marketingové)
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat